Secrid Wallets online bestellen | Boerema Lederwaren

Secrid Wallet online bestellen bij Boerema Lederwaren

Bent u altijd uw pasjes kwijt en nu op zoek naar een Secrid Wallet? Boerema Lederwaren biedt een ruim online aanbod aan Secrid Wallet pasjeshouders & accessoires, zowel voor dames als heren. Bekijk ons aanbod en bestel uw favoriet!

132 artikelen  Over de Secrid Wallet

Heeft u nog vaak kleingeld in uw portemonnee? Tegenwoordig betaalt men bijna alles met de pinpas waardoor kleingeld uit de portemonnees verdwijnt. Ook identiteitsbewijzen, rijbewijzen en andere officiële documenten worden steeds vaker in pasvorm uitgegeven. En dan hebben we het nog niet eens over de sportschoolpas, bonuskaart van de supermarkt en alle spaarkaarten die u ooit heeft ontvangen. Was er maar een handige pasjeshouder waar je al die pasjes kwijt kan…

Maar die is er! Secrid Wallet biedt praktische pasjeshouders met een aluminium behuizing die voorkomt dat uw pasjes buigen. Daarnaast biedt hij extra bescherming tegen pinpasfraude & skimmen, het ongewenst uitlezen en kopiëren van betaalkaartgegevens door criminelen.

Toch nog wat kleingeld in uw zak? Geen zorgen, de Secrid heeft naast ruimte voor alle pasjes ook nog ruimte voor een kleine hoeveelheid munt- en papiergeld. In onze ogen dé ideale portemonnee!

Soorten Secrid Wallet

De Secrid Wallet Cardprotector is de basis en het eerste product van Secrid. Naast de Cardprotector zijn er inmiddels ook andere varianten op de markt gebracht, namelijk de Miniwallet, de Slimwallet en Secrid Twinwallet. Simpel gezegd zijn dit Cardprotectors met een extra hoes van hoge kwaliteit leder.

Voordelen van een Secrid Wallet

De voordelen van een Secrid Wallet portemonnee zijn niet heel erg moeilijk om te noemen. Pasjes schuiven met één handbeweging trapsgewijs uit de Secrid Wallet, waardoor u ze altijd makkelijk kunt vinden en ze niet beschadigen. Daarnaast bent u met deze pasjeshouder beschermd tegen ongewenst uitlezen van betaalpasjes, zijn ze verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren en varianten én heeft de pasjeshouder ook nog een kleine ruimte voor wat papier- en muntgeld. Win-win!

Secrit Wallet voor Dames

Bij Boerema Lederwaren vindt u een ruim aanbod Secrid Wallets voor dames. Naast de tijdloze basis Wallets komt Secrid ook ieder seizoen weer met met nieuwe vrolijke kleuren & printjes. We hebben zelfs unieke Secrid Wallets met Metallic! Hartstikke handig als u de pasjeshouder moet vinden in een donkere tas. Daarnaast ziet zo’n vrolijke portemonnee er natuurlijk ook gewoon heel leuk uit.

Secrid Wallet voor Heren

Voor de heren is het aanbod Secrid Wallets enorm. Mooie pasjeshouders van stevig, kwalitatief leder in gewilde basiskleuren zoals grijs, groen, zwart en cognac bruin doen het doorgaans erg goed bij de heren. Praktisch, tijdloos en van hoge kwaliteit.

Toch liever iets unieks? Bekijk dan bijvoorbeeld eens de Secrid Wallet Prism met unieke reliëf hoes of de Slimwallet Nile Black met chique krokodillenprint.

Bestel vandaag nog uw Secrid Wallet bij Boerema Lederwaren. Vóór 17:00uur besteld = morgen in huis!