Secrid Wallets online bestellen | Boerema Lederwaren

Secrid Wallet online bestellen bij Boerema Lederwaren

Zoekt u vaak in uw zakken en tassen naar uw pasjes? Uw pasjes regelmatig kwijt of geen overzicht meer? Zoek niet langer, want Boerma Lederwaren heeft voor u de ideale oplossing; de Secrid Wallet! De Secrid Wallet is een portemonnee en slimme pasjeshouder in één. Bekijk nu ons veelzijdige aanbod van deze slimme portemonnee & accessoires en bestel gemakkelijk online in onze webshop.Bij de Secrid Wallet staat veiligheid en gemak bovenaan

Tegenwoordig betaalt men bijna alles met de pinpas of creditcard, waardoor kleingeld verleden tijd wordt. Voor alles heb je in deze tijd wel een pasje nodig. Identiteitsbewijzen, rijbewijzen en andere officiële documenten worden steeds vaker in pasvorm uitgegeven. En dan hebben we het nog niet eens over de bonuskaart van de supermarkt en alle spaarkaarten die u ooit heeft ontvangen. Kortom, om gek van te worden, al die pasjes. De handige Secrid Wallet is de perfecte oplossing voor uw probleem.

De Secrid Wallet biedt praktische pasjeshouders met een aluminium behuizing die voorkomt dat uw pasjes buigen. Daarnaast biedt de slimme Secrid Wallet extra bescherming tegen pinpasfraude & skimmen, het ongewenst uitlezen en kopiëren van betaalkaartgegevens door criminelen.

Toch nog wat kleingeld op zak? Geen zorgen, de Secrid Wallet heeft naast ruimte voor alle pasjes ook nog ruimte voor een kleine hoeveelheid munt- en papiergeld. In onze ogen dé ideale portemonnee!

De mini Secrid Wallet; klein maar zeer fijn

Voor onze klanten die een wat kleinere pasjeshouder willen is de Secrid Miniwallet erg geschikt. Ondanks zijn kleine formaat beschikt deze portemonnee over uitstekende eigenschappen. In de slimme pasjeshouder kunnen 4 tot 6 pasjes. Ook is er ruimte voor losgeld, visitekaartjes en bonnetjes. Verder beschikt de Secrid Miniwallet over dezelfde eigenschappen als zijn grote broer: de Secrid Twinwallet. Kortom, op veiligheid en gemak levert u niks in!

Compact maar groot van inhoud; de Secrid Twinwallet

De Secrid Twinwallet bevat twee Secrid cardprotectors. Kortom, twee keer zoveel ruimte. De Twinwallet is uitgerust met een stevige sluiting en omhulsel. U kunt 8 tot 12 kaarten in deze slimme pasjeshouder doen. Net zoals de Secrid Miniwallet heeft de Twinwallet ook ruimte voor losgeld, bonnetjes en visitekaartjes. De portemonnee blijft compact en simpel in gebruik, voor twee keer zoveel ruimte.

Zo slim is deze Secrid Slimwallet

De Secrid Slimwallet is zo gemaakt dat hij eenvoudig in uw broekzak past. De behuizing van de slimme wallet is ruimer uitgesneden, zodat er maar liefst 6 kaarten in kunnen. Natuurlijk is er ook ruimte voor geld en bonnetjes. Schuif uw pasjes binnen één beweging uit de Secrid Slimwallet, terwijl het aluminium de pasjes beschermt tegen buigen, breken en ongewenste draadloze communicatie.

Go minimal met de Cardprotector

De kleinste wallet van de Secridserie is de cardprotector. Ook al is deze cardprotector klein, hij heeft wel een stevige aluminium behuizing. Deze Secrid Cardprotector vormt de basis voor de gehele Secridwallet collectie. De Cardprotector kan 4 tot 6 pasjes opbergen, maar er is geen ruimte voor losgeld, bonnetjes en visitekaartjes. Deze handige portemonnee is verkrijgbaar vanaf €24,95 en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Secrid Moneyband; een kleine oplossing voor extra opslag

De Moneyband is een erg handig product voor mensen die meer kaartjes of bankbiljetten willen vasthouden. De Secrid Moneyband is gemaakt van kleurrijk elastiek en roestvrij staal met een rubberen detail aan de binnenkant. Deze handige band kan twee Cardprotectors samenvoegen tot één, met ruimte ertussen voor briefgeld. De kleinste oplossing voor meer opbergcapaciteit is verkrijgbaar vanaf €9,95.

De Secrid Cardslide is alles in één

De Cardprotector, Moneyband en Slide in één, heten samen de Secrid Cardslide. Kortom, u heeft opbergruimte voor uw pasjes, bankbiljetten, kleingeld en voor uw kleine persoonlijke spullen. Ook al bestaat de Secrid Cardslide uit meerdere elementen, u blijft profiteren van het handige mechanisme en de veiligheid die Secrid u te bieden heeft.

Voordelen van een Secrid Wallet

De voordelen van een Secrid Wallet portemonnee zijn niet heel erg moeilijk om te noemen. Pasjes schuiven met één handbeweging trapsgewijs uit de Secrid Wallet, waardoor u ze altijd makkelijk kunt vinden zonder beschadigingen. Daarnaast bent u met deze Secrid Wallet pasjeshouder beschermd tegen ongewenst uitlezen van betaalpasjes, zijn ze verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren en varianten én heeft de pasjeshouder ook nog een kleine ruimte voor wat papier- en muntgeld. Kortom, een geweldige portemonnee waarbij u niet langer hoeft om te kijken naar uw geld en pasjes.

Secrid wallet voor de vrouwen

Bij Boerema Lederwaren vindt u een ruim aanbod Secrid Wallets. Naast de tijdloze basis Wallets komt Secrid ook ieder seizoen weer met met nieuwe vrolijke kleuren & printjes. We hebben zelfs unieke Secrid Wallets met Metallic! Hartstikke handig als u de pasjeshouder moet vinden in een donkere tas. Daarnaast ziet zo’n vrolijke portemonnee er natuurlijk ook gewoon heel leuk uit.

Secrid wallet voor de heren

Voor de heren is het aanbod Secrid Wallets enorm. Mooie pasjeshouders van stevig, kwalitatief leder in gewilde basiskleuren zoals grijs, groen, zwart en cognac bruin doen het doorgaans erg goed bij de heren. Praktisch, tijdloos en van hoge kwaliteit.

Toch liever iets unieks? Bekijk dan bijvoorbeeld eens de Secrid Wallet Prism met unieke reliëf hoes of de Slimwallet Nile Black met chique krokodillenprint.

Bestel vandaag nog uw Secrid Wallet bij Boerema Lederwaren. Vóór 17:00uur besteld = morgen in huis! Ervaar de veiligheid en het gemak wat de Secrid Wallet u te bieden heeft!