Portemonnees online bestellen | Boerema Lederwaren

Portemonnees

U staat er waarschijnlijk niet bij stil maar een portemonnee of portefeuille gebruikt u vrijwel iedere dag. Een goede portemonnee kopen zorgt ervoor dat u er lang plezier van kunt hebben.Portefeuille of Portemonnee?

Een portemonnee waarin u bankpassen, bewijzen, muntgeld en briefgeld in bewaart wordt officieel een portefeuille genoemd. We praten pas over een portemonnee als u echt alleen muntgeld erin opbergt. Een portefeuille is altijd wat groter dan een portemonnee en heeft meer opbergvakken. Tegenwoordig maakt het verschil tussen een portemonnee en een portefeuille niet heel veel meer uit. Al het bovengenoemde kan ook gewoon opgeborgen worden in een portemonnee.

Etui’s en sleutels

Voor etui’s en sleutels kunt u ook terecht bij Boerema Lederwaren. De merken van de etui’s en sleutels die we in ons assortiment hebben zijn: Orbitkey en Castelijn & Beerens.

Bestel uw favoriete portemonnee of sleuteletui op onze webshop

Kies nu via onze webshop uw favoriete soort portemonnee uit en filter vervolgens aan de linkerzijde op afmetingen, materiaal, kleur, merk, artikelsoort, prijs en datum om uw portemonnee zo specifiek mogelijk te maken. Als u voor 17:00 uw portemonnee besteld zorgen wij ervoor dat u hem morgen in huis heeft. Wij verrekenen geen verzendkosten.