Rugtas of Rugzak online bestellen | Boerema Lederwaren

Rugtassen

Bent u op zoek naar een specifieke rugzak? Bijvoorbeeld voor school, vakantie of werk. Boerema Lederwaren biedt u verschillende soorten rugzakken aan. U kunt uw rugzak alvast selecteren in het submenu en vervolgens filteren op kleur, merk, materiaal en of bijvoorbeeld inhoud.

438 artikelen  Waarom een rugtas en geen schoudertas?

Het verschil tussen een schoudertas en een rugtas is dat u een schoudertas over één schouder kunt dragen terwijl u voor het dragen van een rugtas beide schouders moet gebruiken. Vandaar heeft een schoudertas één band en een rugtas twee banden. Deze banden doet u vervolgens om uw schouder. Een rugtas is hierom ook geschikter voor boeken en schoolartikelen. Schoolboeken dragen met een schoudertas is te zwaar en vermoeiend. Het gewicht van de schoolboeken moet over beide schouders verdeeld worden. Uw lichaam wordt minder belast als u dit doet.

Merken

Wij bieden u de volgende merken rugtassen aan: Eastpak, Samsonite en Vingino. In onze webshop geven wij u een impressie van deze rugtassen doormiddel van de specificaties en afbeeldingen. Bij ons kunt u ook rugtassen kopen voor uw laptop.

Schoolrugtassen

Schoolrugtassen zijn met de twee verstelbare banden de oplossing voor een gewenst college/schooljaar. Schoolrugtassen zijn stevig, handig en aangenaam om te vervoeren. Ze bestaan ook nog eens uit verschillende vakken waarin u uw schoolspullen en documenten kwijt kunt. Het hoofdvak voor de boeken, snelhechters, losse papieren, laptop en eventueel een tablet. De kleinere zijvakken of voorvak(ken) voor een rekenmachine, etui, potloden, pennen etc.