Koffers & Reistassen kopen? Ruime keuze bij Boerema Lederwaren

Koffers & reistassen

Gaat u binnenkort op vakantie? Dan mag een handige koffer of reistas zeker weten niet ontbreken. Dit is namelijk het eerste dat nodig is voordat u op reis gaat.Vanzelfsprekend heeft u kleding nodig om volop te genieten van uw welverdiende vakantie. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan luchtige zomerkleding voor op de Bahama's. Toch neemt u niet alleen maar kleding mee in uw koffer of reistas. Het is immers altijd handige om medicijnen, verzorgingsproducten en tijdverdrijf bij u te hebben. Dit voorkomt dat u op de plek van bestemming nog alle winkels moet afstruinen. Iets waar niemand op zit te wachten!

Koffers handbagage

De afgelopen jaren zijn koffers van steeds betere kwaliteit gemaakt. Dit is noodzakelijk aangezien luchvaartmaatschappijen steeds strengere eisen stellen aan bagage. Om hieraan te voldoen zorgen fabrikanten er onder andere voor dat hun koffers zo sterk en zacht mogelijk zijn. Mede hierdoor zijn de harde koffers tegenwoordig onbreekbaar. Dit is mogelijk door gebruik te maken van materialen zoals: ABS of polycarbonaat. Bovendien hebben deze materialen ook als voordeel dat ze ontzettend licht en volledig krasbestendig zijn. Wanneer uw koffer is ingeladen in het ruim van het vliegtuig hoeft u dus niet meer bang te zijn voor eventuele beschadigingen. Wilt u toch liever uw koffer bij u houden als handbagage? Dat is geen enkel probleem met een zachte koffer. Deze bagage is immers flexibeler dan een harde koffer. Hierdoor kunt u de koffer met gemak in het handbagagerek schuiven. Ideaal als je slechts een paar dagen op vakantie gaat.

Reistassen op wielen

Bent u geen fan van koffers? Dan zijn de reistassen op wielen de perfecte uitkomst. Deze bagageis namelijkgemaakt van de sterkste materialen. Hierdoor kan de reistas niet alleen tegen een stootje, maar is het ook volledig waterbestendig. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer u in de stromende regen nognaar het vliegveld moet lopen. Daarnaast is de bagage door het gebruik van synthetische materialen ontzettend licht. Het optillen van de reistas op wielen gaat hierdoor gemakkelijker. Zo zet je de tas in een hand omdraai op de bagageband. Staat u per ongeluk bij de verkeerde gate? Dat is geen enkel probleem, wantmet behulp van de handige wieltjes trekt u de reistas eenvoudig achter u aan tijdens het rennen. Ervaar zelf het gemak van de reistassen op wielen!

Koffer kopen bij Boerema Lederwaren

Door de jaren heen kan het gebeuren dat uw koffer of reistas vanwege slijtage aan vervanging toe is. Het is dan ook nodig om voor uw vertrek een nieuwe koffer te kopen. Dit voorkomt dat u op het laatste moment nog uw reistas moet inpakken. Iets waar u zeker niet op zit te wachten! Gelukkig vindt u bij Boerema Lederwaren verschillende reisbenodigdheden. Hierbij kunt u denken aan rugtassen en portemonnees. Door ons groot aanbod aan diverse kleuren en formaten is er voor iedere wereldreiziger wel een perfect exemplaar te vinden. Zo weet u zeker dat u voldoende ruimte heeft voor al uw kleren. Wanneer u vandaag nog voor 17:00 uur besteld, dan heeft u uw nieuwe koffer of reistas morgen al in huis. Het kopen van een koffer was nog nooit zo gemakkelijk.