Koffers & Reistassen online bestellen | Boerema Lederwaren

Koffers & reistassen

Bij Boerema Lederwaren kunt u kiezen tussen harde koffers, zachte koffers, lichtgewicht koffers en handbagage-koffers en diverse koffersets.

229 artikelen  Kies de juiste koffer

Eerst is het handig om te bepalen of u gebruik wilt maken van een harde koffer of zachte koffer. Harde koffers zijn handig om te gebruiken als u voornamelijk met de vliegtuig reist. Deze zijn over het algemeen stevig gebouwd en bestand tegen inbraak. Als u een koffer kan vervoeren met de auto dan is het verstandig om voor een zachte koffer te gaan. Deze koffers beschikken over meer ruimte doormiddel van extra vakken. Mensen denken dat zachte koffers ook lichtgewicht koffers zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Harde koffers zijn vaak ook licht gebouwd. Dat gaat niet ten koste van de stevigheid van de koffer.

Heeft u een gezin en gaat u vaak op reis? Boerema Lederwaren adviseert u dan om een kofferset aan te schaffen. U bent dan in het bezit van koffers voor het hele gezin en u heeft voor elke soort reis (lang of kort) een passende koffer qua omvang. De koffersets bestaan uit 2 á 3 koffers.

Reistassen

Reistassen met wielen zijn handig om aan te schaffen voor een weekenduitje of vakantie van 1 á 2 weken. De wielen dienen natuurlijk voor de lange afstanden die u moet afleggen met uw reistas. U voorkomt lichaamsbelasting.

Bij de reistassen zonder wielen komen we al snel uit op sporttassen of studententassen. Net als zachte koffers zijn deze ook makkelijk mee te nemen als handbagage in de vliegtuig.