Harde Koffers online bestellen? | Boerema Lederwaren

Wanneer u al een lange tijd op zoek bent naar een nieuwe koffer, dan heeft u vast en zeker al gemerkt dat er tegenwoordig twee verschillende mogelijkheden zijn: een zachte koffer of een harde koffer. Beide koffers komen in talloze kleuren en patronen, iets dat de keuze niet gemakkelijker maakt. Zachte koffers krijgen vaak de voorkeur doordat ze flexibeler zijn en op allerlei manieren net wat voller gestopt kunnen worden, maar harde koffers bieden juist als voordeel dat ze steviger zijn. Bij Boerema Lederwaren zijn wij een groot liefhebber van deze koffers wat betekent dat u bij ons aan het juiste adres bent voor harde koffers!Verschillende soorten koffers

Wilt u tijdens uw reis in het buitenland graag breekbare spullen meenemen als souvenir voor dierbaren? Dan is het verstandig om voor een harde koffer te kiezen. Zodra uw koffer is ingecheckt weet u namelijk niet hoe het bagagepersoneel met uw koffer omgaat. Er zijn zelfs verhalen dat er bij bepaalde vliegtuigmaatschappijen met koffers wordt gegooid, zodat het vertrek geen vertraging oploopt. Om achteraf niet voor vervelende verrassingen komen te staan biedt een harde koffer uitkomst. Zo is een aluminium koffers erg robuust en sterk, maar zijn ze iets zwaarder wat ten nadele komt van het maximale bagage gewicht. Als gewicht een grote rol speelt tijdens uw vliegreis dan is een koffer van polycarbonaat de juiste keuze.

Wat zijn de beste koffers?

Vandaag de dag zijn koffers vrijwel overal verkrijgbaar. Denk hierbij aan de supermarkt, een prijsstunter en een speciaalzaak. Hierdoor verschilt de kwaliteit tussen harde koffers enorm. Om te voorkomen dat u achteraf een harde koffer koopt die na eenmalig gebruik al grotendeels aan vervanging toe is, is het handig om te weten wat de beste keuze is. De absolute nummer één op het gebied van kwaliteit zijn de Samsonite koffers. Deze koffers kunnen tegen een stootje en zijn verkrijgbaar in diverse schitterende kleuren. Op die manier is er voor ieders wat wils!

Robuuste koffers die toch licht in gebruik zijn

Wist u dat luchtvaartmaatschappijen steeds strengere regels stellen aan het meenemen van handbagage? Dit komt vooral door het feit dat veel reizigers hiervan misbruik maken door een kleine koffer mee te nemen die vervolgens veel ruimte inneemt. Om het gebruik van harde koffers aantrekkelijker te maken proberen kofferfabrikanten al jaren om hun koffers zo licht mogelijk te maken. Niet voor niets worden materialen als ABS, polycarbonaat en curv steeds vaker gebruikt. Hierdoor zijn alle harde koffers inmiddels krasbestendig, onbreekbaar en ontzettend licht. Ideaal voor als u op een verre reis gaat.

Harde koffers in allerlei uitvoeringen bij Boerema Lederwaren

Bij Boerema Lederwaren weten wij als geen ander dat u het liefste een opvallende koffer heeft. Daarom vindt u in ons assortiment een groot aanbod aan harde koffers in verschillende formaten, materialen en kleuren. Er zijn zelfs exemplaren die zijn voorzien van een vrolijke print waarvan u zeker weten een lach op uw gezicht krijgt. Bovendien zijn harde koffers tegenwoordig verkrijgbaar in twee of vier wielen. Reist u binnenkort naar de Verenigde Staten van Amerika? Dan is een harde koffer met een TSA cijferslot verplicht. Kom snel langs in onze winkel en laat ons u professioneel adviseren zodat u zonder zorgen op vakantie kunt gaan.

Dit zeggen onze klanten

Goede tassen en koffer zaak met ruim assortiment. Super toffe Ogio rugtas gekocht. Ogio staat voor Our Gear is Organized. Degelijk Amerikaans merk.

-  Renzo Velema

Een Samsonite tas ter reparatie gebracht waarvan de sluiting defect was. De originele sluiting was helaas niet meer leverbaar. De tas is uitstekend gerepareerd met een alternatieve sluiting voor een hele nette prijs. Meer dan tevreden!

-  Arjan

Dé tassen toko van Assen!

-  Sander Vegt

Geweldige mensen met hart voor de klant.

-  Paul Meijer

 
 
 
 
  •  Eigen reparatieservice
  •  Uniek assortiment, unieke producten
  •  Gratis verzending vanaf 39,95 (NL)
  •  Werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
  •  Eigen reparatieservice
  •  Uniek assortiment, unieke producten
  •  Gratis verzending vanaf 39,95 (NL)
  •  Werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis