Secc boodschappentrolley bestellen? | Boerema Lederwaren

Woont u vlakbij een supermarkt en gaat u daardoor regelmatig lopend boodschappen doen? Maar wordt het dragen van een boodschappentas u eigenlijk te zwaar? Dan zijn de boodschappenwagens van Secc een uitstekend idee! Deze boodschappentrolleys hebben een hoog gebruiksgemak en worden alleen gemaakt van duurzame materialen. Hierdoor doet u iedere keer opnieuw op een verantwoorde manier de boodschappen. Daarnaast legt u in een handomdraai de trolley ingeklapt in de achterbak van de auto. Wat de Secc boodschappentrolleys ideaal maakt voor ieder dagje uit. Bekijk snel het gehele assortiment bij Boerema Lederwaren en laat u inspireren door de mogelijkheden.Maak kennis met de boodschappenwagens

Vandaag de dag staan boodschappenwagens vooral bekend om hun veelvuldig gebruik op evenementen als de Huishoudbeurs. Hier zijn de boodschappentrolleys een échte favoriet doordat het handige wielen heeft en verder verend, geruisloos en afneembaar is. Daarnaast beschikken de Secc boodschappenwagens over verschillende vakken waarmee u gemakkelijk al uw boodschappen kunt sorteren en meenemen. Dit is onder andere ideaal om diepvriesproducten en verse producten gescheiden te houden.

Doet u iedere dag kleine boodschappen? Dan kan het lastig zijn om een boodschappentrolley te vinden, omdat niet iedere exemplaar stevig is. Gelukkig blijven de Secc boodschappenwagens staan wanneer u die kleine en/of grote boodschappen uitpakt.

Verschillende soorten bij Secc

Wanneer u al een langere tijd op zoek bent naar een boodschappentrolley, dan is het u vast en zeker niet ontgaan dat er tegenwoordig verschillende soorten te vinden zijn. Zo bestaan er boodschappenwagens met twee wielen, met vier wielen en zelfs met zes wielen. Hierbij is een Secc boodschappentrolley op twee wielen ideaal voor iedereen die regelmatig kleinere boodschappen doen. Deze trolley's zijn namelijk wendbaar en eenvoudig voort te trekken. Het zal u dan hoogstwaarschijnlijk niet verbazen dat dit voornamelijk de boodschappentrolleys zijn die Secc het meest verkoopt. Niet voor niets zijn deze trolley's verkrijgbaar in talloze kleuren en diverse opvallende patronen. Behalve de boodschappenwagens bestaan er ook trolleys met zes wielen, deze worden ook wel de trappenklimmers genoemd. De wielen zijn driehoekig gemonteerd, deze wielen verspringen wanneer u een trap op- of afloopt. Hartstikke handig in bijvoorbeeld drukke winkelcentra!

Koop uw Secc boodschappentrolley in Assen

Bent u op zoek naar één van de handige Secc boodschappentrolley's? Dan bent u van harte welkom bij Boerema Lederwaren in Assen. Wij zijn namelijk al jaren dé dealer van dit merk in het noorden en hebben daardoor al veel mensen mogen verblijden. Behalve de boodschappenwagens vindt u in ons assortiment ook bijpassende boodschappentassen van dit merk. Komt u er niet helemaal uit? Dan helpt ons deskundig personeel u graag bij het vinden van die ene perfecte trolley waarmee u iedere dag boodschappen kunt doen. Kom binnenkort langs in onze winkel en laat u inspireren door de mogelijkheden!

Dit zeggen onze klanten

Goede tassen en koffer zaak met ruim assortiment. Super toffe Ogio rugtas gekocht. Ogio staat voor Our Gear is Organized. Degelijk Amerikaans merk.

-  Renzo Velema

Een Samsonite tas ter reparatie gebracht waarvan de sluiting defect was. De originele sluiting was helaas niet meer leverbaar. De tas is uitstekend gerepareerd met een alternatieve sluiting voor een hele nette prijs. Meer dan tevreden!

-  Arjan

Dé tassen toko van Assen!

-  Sander Vegt

Geweldige mensen met hart voor de klant.

-  Paul Meijer

 
 
 
 
  •  Eigen reparatieservice
  •  Uniek assortiment, unieke producten
  •  Gratis verzending vanaf 39,95 (NL)
  •  Werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
  •  Eigen reparatieservice
  •  Uniek assortiment, unieke producten
  •  Gratis verzending vanaf 39,95 (NL)
  •  Werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis