Kinderkoffers online bestellen | Boerema Lederwaren

Hieronder vind je ons assortiment kinderkoffers met verschillende thema's. Je vindt de koffers in allerlei soorten en maten, thema's en printjes. Hoe leuk is het voor jouw kind om zijn of haar eigen koffer te hebben? Je kind leert ook nog zelfstandig te worden door ze hun eigen koffer te geven en de meeste kinderkoffers hebben een vrolijk thema, waardoor reizen een feestje wordt! Bekijk hieronder ons assortiment.Waarom een koffer voor kinderen kopen?

Misschien denk je wel, waarom zou ik een koffer voor mijn kind kopen? Ik kan toch de spullen bij mijn eigen koffer in stoppen? Dat kan inderdaad, maar op deze manier kun je je kind verantwoordelijkheid leren. Doordat ze hun eigen koffer hebben, moeten ze daar ook zelf op letten en ervoor zorgen dat de koffer bij hen blijft. Daarnaast kun je je kind helpen om zelf de koffer in te pakken. Zo leer je ze hoe ze moeten inpakken, waar ze aan moeten denken als ze op reis gaan en wat handig is om mee te nemen. Naast het feit dat het goed is dat ze verantwoordelijkheid leren, bevordert het ook de zelfstandigheid van je kind. Dit zijn natuurlijk allebei factoren die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van je kind. Het is dan ook nog eens leren op een leuke manier, want de kinderkoffers zijn vaak heel leuk vrolijk geprint.

Kinderkoffers met verschillende thema's

Kinderkoffers zijn altijd bedrukt met leuke thema's, denk hierbij aan thema's als televisiehelden, zoals Spiderman, Paw Patrol en Sonic. Als je kind fan is van één van deze helden, is het heel leuk om ze een koffer te geven met zijn of haar held. Je kind zal trots zijn op de koffer en er daarom extra voorzichtig en verantwoordelijk mee omgaan. We hebben naast kinderkoffers met leuke superhelden, ook koffers voor kinderen met leuke printjes, zoals hartjes, vliegtuigen, maar ook dieren zoals giraffen en zebra's. Kies samen met je kind een leuke koffer uit, zo wordt op reis gaan een feestje met je kind!

Kinderkoffer voor handbagage

Kinderkoffers kunnen ook als handbagage koffer gebruikt worden. Het is hierbij wel belangrijk dat je goed op de afmetingen let, want dit kan per luchtvaartmaatschappij verschillen. Let ook goed op als je met 2 verschillende maatschappijen vliegt, want het kan zijn dat bij de heenweg andere afmetingen gelden dan bij de terugweg. Een kinderkoffer als handbagage is ideaal om spulletjes in te doen zoals zonnebrand, leuke spelletjes en andere spullen die belangrijk zijn om bij je te hebben tijdens de reis.

Kinderkoffer kopen bij Boerema Lederwaren

Een kinderkoffer koop je natuurlijk bij Boerema Lederwaren. Ten eerste omdat we een leuk assortiment hebben met koffers van superhelden en andere leuke printjes. Laat je kind mee kijken bij het kiezen van de koffer. En ten tweede omdat dat ze zelfstandigheid en verantwoordelijkheid leren door hun eigen koffer te hebben. Daarnaast is het natuurlijk leuk en vrolijk om met zo'n koffer op reis te gaan. Als je shopt bij Boerema Lederwaren geniet je altijd van een uniek assortiment met unieke producten. Bestel je voor 17:00 uur op werkdagen? Dan ontvang je je koffer morgen in huis. Naast kinderkoffers, kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor koffers voor volwassenen, specifiek harde koffers, zachte koffers, of handbagage koffers.

Dit zeggen onze klanten

Goede tassen en koffer zaak met ruim assortiment. Super toffe Ogio rugtas gekocht. Ogio staat voor Our Gear is Organized. Degelijk Amerikaans merk.

-  Renzo Velema

Een Samsonite tas ter reparatie gebracht waarvan de sluiting defect was. De originele sluiting was helaas niet meer leverbaar. De tas is uitstekend gerepareerd met een alternatieve sluiting voor een hele nette prijs. Meer dan tevreden!

-  Arjan

Dé tassen toko van Assen!

-  Sander Vegt

Geweldige mensen met hart voor de klant.

-  Paul Meijer

 
 
 
 
  •  Eigen reparatieservice
  •  Uniek assortiment, unieke producten
  •  Gratis verzending vanaf 39,95 (NL)
  •  Werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
  •  Eigen reparatieservice
  •  Uniek assortiment, unieke producten
  •  Gratis verzending vanaf 39,95 (NL)
  •  Werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis