Decent koffer kopen? | Boerema Lederwaren

Bent u een echte avonturier? Dan begrijpen wij als geen ander dat u graag zo praktisch mogelijk de wereld rondreist. Zeker wanneer u regelmatig met het vliegtuig moet reizen. In het assortiment van Boerema Lederwaren vindt u dan ook verschillende Decent koffers die tegen een stootje kunnen. Op die manier weet u zeker dat al uw spullen veilig aankomen op de plek van bestemming. Bekijk snel ons gehele aanbod en wie weet wordt uw wereldreis straks een stuk comfortabeler!


Decent handbagage koffer voor in het vliegtuig

Iedereen die regelmatig op reis gaat met het vliegtuig is er inmiddels bekend mee dat de prijzen voor koffers fors zijn. Zeker wanneer uw koffer zwaarder is dan de maximale hoeveelheid. Om het reizen aanzienlijk goedkoper te maken kiezen steeds meer mensen ervoor om een Decent handbagage koffer te nemen. Deze koffers hebben een compact formaat en passen daardoor gemakkelijk in de daarvoor bestemde opbergvakken in de cabine. Daarnaast zijn de handbagage koffers gemaakt van een flexibel materiaal, waardoor u minder ruimte kwijt bent in bijvoorbeeld de auto. Dankzij de Decent handbagage koffer bespaart u dus op zowel de reiskosten als opbergruimte.

Bescherm uw cosmetica met de Decent beautycase

Natuurlijk mogen tijdens uw wereldreis uw verschillende verzorgingsproducten niet ontbreken. Deze producten zitten over het algemeen altijd verpakt in kwetsbare verpakkingen, waardoor het vervoeren soms een risico kan zijn. Zeker wanneer u make-up, parfum of sieraden wilt meenemen. Met de Decent beautycase hoeft u zich hier geen zorgen meer om te maken. Deze beschermkoffer is gemaakt van polypropylene. Dit materiaal zorgt ervoor dat de beautycase tegen een stootje kan. Daarnaast zijn alle Decent beautycases voorzien van een handig cijferslot. Hiermee voorkomt u dat vreemden de opbergkoffer kunnen opnemen om vervolgens kostbaarheden te stelen. Bovendien is de beautycase voorzien van een handig spiegeltje. Ideaal als u tijdens uw reis even snel uw make-up wilt bijwerken!

Decent koffer kopen bij Boerema Lederwaren

Gaat u binnenkort weer op reis? Dan mag een praktische Decent koffer zeker weten niet ontbreken. Kom naar Boerema Lederwaren in Assen en laat u inspireren door ons groot assortiment aan tassen, portemonnees en koffers. Bij ons vindt u diverse topmerken tegen een betaalbare prijs. Op die manier is het voor iedereen mogelijk om in onze winkel een prefect exemplaar te vinden. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan helpt ons deskundig personeel u graag met het vinden van de juiste Decent koffer. Hiermee zorgt Boerema Lederwaren ervoor dat u uiteindelijk met een goed gevoel op vakantie kunt gaan!

Dit zeggen onze klanten

Goede tassen en koffer zaak met ruim assortiment. Super toffe Ogio rugtas gekocht. Ogio staat voor Our Gear is Organized. Degelijk Amerikaans merk.

-  Renzo Velema

Een Samsonite tas ter reparatie gebracht waarvan de sluiting defect was. De originele sluiting was helaas niet meer leverbaar. De tas is uitstekend gerepareerd met een alternatieve sluiting voor een hele nette prijs. Meer dan tevreden!

-  Arjan

Dé tassen toko van Assen!

-  Sander Vegt

Geweldige mensen met hart voor de klant.

-  Paul Meijer

 
 
 
 
  •  Eigen reparatieservice
  •  Uniek assortiment, unieke producten
  •  Gratis verzending vanaf 39,95 (NL)
  •  Werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
  •  Eigen reparatieservice
  •  Uniek assortiment, unieke producten
  •  Gratis verzending vanaf 39,95 (NL)
  •  Werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis