Spiral Rugzak Kopen? Diverse kleuren | Boerema Lederwaren

Spiral

Bent u op zoek naar een unieke tas? Dan is een Spiral rugzak precies wat u zoekt. De tassen van dit Engels merk staan bekend om hun bijzonder en opvallend uiterlijk. Bij Boerema Lederwaren vindt u deze rugzakken in talloze kleuren al vanaf €14,99. Naast de Spiral rugzak hebben wij ook de moderne bum bags in ons assortiment. Ideaal als u slechts uw portemonnee en sleutels mee wilt nemen!


Opvallende Spiral rugzak

Wilt u eens iets anders dan een standaard gekleurde rugtas? Kies dan eens voor een opvallende Spiral rugzak. Deze tas is niet alleen gemaakt van de beste materialen, maar zorgt ook direct voor een glimlach op uw gezicht. Door gebruik te maken van gewaagde motieven in combinatie met felle kleuren slaagt Spiral er steeds weer in om een bijzondere rugtas op de markt te brengen. Hierbij kunt u denken aan een patroon met ananassen die in de ruimte zweven, een zonsondergang in Miami of de skyline van een grote stad. Is dit toch niet helemaal uw smaak? Dan kunt u ervoor kiezen om een Spiral rugzak in een kleurrijke kleur te nemen. Zo vindt u in ons assortiment schitterende transparant gekleurde rugtassen. Net even iets anders dan een gewone rugzak.

Hippe bum bags van Spiral

De Spiral bum bags zijn tegenwoordig weer mateloos populair. Deze kleine tassen werden in de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw veel gedragen vanwege praktische redenen. Met de bum bag kunt u namelijk gemakkelijk kleine spullen bewaren wanneer u een festival, pretpark of dierentuin gaat bezoeken. Daarnaast is een Spiral bum bag ook ontzettend handig om te gebruiken tijdens een vakantie. Zo weet u zeker dat u nooit uw sleutels en portemonnee hoeft te missen. U gaat dus met een gerust hart naar uw vakantiebestemming. Net als de Spiral rugzak komt de bum bag in talloze patronen en kleuren. Voor iedere outfit is er wel een bijpassende Spiral bum bag te vinden.

Spiral rugzak kopen bij Boerema Lederwaren

Wilt u een unieke Spiral rugzak kopen? Kom dan naar Boerema Lederwaren in Assen en laat u inspireren door ons groot assortiment. Zo vindt u bij ons niet alleen rugtassen, maar ook prachtige koffers en portemonnees. Op die manier gaat u altijd goed voorbereid op reis. Heeft u niet de mogelijkheid om naar onze winkel te komen? Dan kunt u altijd terecht op onze overzichtelijke webwinkel. Hierop vindt u ons complete aanbod, waardoor u niets hoeft te missen. Daarnaast krijgt u bij ons gratis verzending bij uw bestelling. Dit maakt het kopen van een Spiral rugzak wel heel gemakkelijk.