New Rebels tas kopen | Boerema Lederwaren

New Rebels

Het Nederlandse merk New Rebels maakt stoere tassen met een eigenwijze twist. Voor een scherpe prijs biedt het merk een ruim aanbod in tassen met veel praktische voordelen en een aantrekkelijk uiterlijk. Bent u op zoek naar een rugzak? Dan is de New Rebels rugzak een perfectie optie. Ontdek de collectie van New Rebels nu bij Boerema Lederwaren!



























Variatie in kleur en design

Gaat u voor een basic look of juist voor een beetje kleur? Tegenwoordig is het een trend om de creativiteit erop los te laten als het gaat om tassen. Aan kleuren en prints is geen tekort bij New Rebels, dus laat u helemaal gaan. Gaat u liever voor een basic ontwerp? Dan heeft New Rebels ook genoeg opties die op u wens aansluiten.
De tassen van New Rebels bieden genoeg variatie om ervoor te zorgen dat er altijd wel een design voor u tussen zit. Van een rugzak tot een telefoontasje of een fietstas, New Rebels heeft het allemaal in hun assortiment.

Het gemak van een New Rebels rugzak

Iedereen weet hoe fijn het is om het gemak van een rugzak te ervaren. Een stedentrip, vakantie of ander uitstapje dienen als perfecte gelegenheid voor de New Rebels rugzak. De rugzakken bieden voldoende opties voor opbergruimte. Genoeg plek voor een laptop, pennen of een flesje drinken. Ook heeft u de keuze uit kliksluitingen of ritssluitingen en is er voor alle kleine tot grote voorwerpen een mogelijkheid om deze op een praktische manier te vervoeren in de rugzak. Hiermee wordt iedere stedentrip zeker weten een feest!

New rebels rugzak kopen bij Boerema Lederwaren

Bij Boerema Lederwaren vindt u een ruim assortiment aan unieke producten. De tassen van New Rebels zijn daar onderdeel van. Wij heten u graag welkom in onze winkel in Assen. Bent u geïnteresseerd in een New Rebels rugzak? Dan kunt u natuurlijk ook altijd terecht in onze webwinkel. Bij een bestelling boven de €25 ontvangt u zelfs bij ons gratis verzending. Hiermee maakt Boerema Lederwaren het kopen van een New Rebels rugzak wel heel eenvoudig.