Healthy Back Bag kopen? Veel kleuren bij Boerema Lederwaren

Healthy Back Bag

Bent u een echte liefhebber van een minimalistische uitstraling? Dan mag de Healthy Back Bag zeker weten niet ontbreken in uw kledingkast. Deze tas heeft een ergonomische vorm en is hierdoor perfect gevormd voor uw rug. Rugklachten zijn hiermee voor eens en altijd verleden tijd. Bij Boerema Lederwaren vindt u een groot aanbod aan verschillende kleuren. Bekijk snel alle mogelijkheden en laat u inspireren!

Voordelen van de Healthy Bag

Wanneer u regelmatig last heeft van rugklachten, dan is de Healthy Bag de perfecte oplossing. Deze tas heeft een bijzondere druppelvorm die zich geheel naar uw rug vormt. Hierdoor is de tas perfect op uw rug te dragen. Toch heeft de Healthy Back Bag nog veel meer voordelen. Zo is de tas met zijn opvallend uiterlijk een echte eyecatcher en heeft het een optimaal draagcomfort voor iedereen. Dankzij deze druppelvorm wordt het gewicht altijd gelijkmatig verdeeld, waardoor de tas nooit te zwaar voelt. Bovendien is de Healthy Bag in tientallen verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar. Hiermee past de tas gemakkelijk bij diverse kledingstijlen.

De bijzondere en ergonomische druppelvorm

Een Healthy Back Bag is eenvoudig te herkennen aan de bijzondere en ergonomische druppelvorm. Dit is niet zo gek aangezien dit de enige tas in de wereld is met deze opvallende vorm. Alle Healthy Bags zijn ontworpen met behulp van een arts en een chiropractor om de druk op de rug, nek en schouders aanzienlijk te verminderen. Hierdoor zijn de tassen ontzettend comfortabel om te dragen en volgen ze de natuurlijke kromming van uw rug. Daarnaast is het mogelijk om de tas op diverse manieren te dragen. Hierbij kunt u denken aan de schouder, rug of borst. Om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van zakkenrollers, beschikt de Healthy Back Bag over een rits die u alleen kunt openen zonder dat de tas af hoeft. Hiermee is dit de perfecte tas voor een stedentrip!

Healthy Back Bag kopen bij Boerema Lederwaren

Wilt u een ergonomische Healthy Back Bag kopen? Kom dan naar Boerema Lederwaren in Assen en laat u inspireren door ons groot assortiment. Zo vindt u bij ons niet alleen rugtassen, maar ook prachtige koffers en portemonnees. Op die manier gaat u altijd goed voorbereidt op reis. Heeft u niet de mogelijkheid om naar onze winkel te komen? Dan kunt u altijd terecht op onze overzichtelijke webwinkel. Hierop vindt u ons complete aanbod, waardoor u niets hoeft te missen. Daarnaast krijgt u bij ons gratis verzending bij uw bestelling. Dit maakt het kopen van een Healthy Back Bag wel heel eenvoudig.