Fjällräven tassen kopen bij Boerema Lederwaren

Fjallraven

Fjällräven is een merk uitkomstig uit Zweden. De rugzakken zijn het meest populair en staan bekend om de eenvoud, kwaliteit, de toepasbaarheid en de duurzaamheid. Wanneer we kijken naar het assortiment van Fjällräven dan kunnen we concluderen dat Fjällräven, naast rugzakken, gespecialiseerd is in alle soorten outdoorkleding en outdooruitrustingen.

61 artikelen  Het verhaal achter Fjällräven

Fjällräven is ontstaan in 1960, door Åke Nordin. Als 14-jarige jongen groeide Åke op als padvinder in een gebied met veel heuvels en bossen. Tijdens zijn tochten had Åke altijd een rugzak bij zich, al gauw merkte hij tijdens zijn tochten dat hij wat miste en op zoek was naar een betere rugzak. Åke kwam op het idee om een rugzak te maken dat vastzat op een frame van hout. Op deze manier kon er gemakkelijker en comfortabeler gewandeld worden. Dit ontwerp trok veel aandacht en nu, 10 jaar later, zijn de rugzakken van Fjällräven één van de meest bekende en betrouwbaarste rugzakken van de wereld.

De populaire rugzakken van Fjällräven

De ruzakken van Fjällräven zijn hardlopers. Zo is de Kanker rugzak één van de bekendste rugzakken onder jongeren en scholieren. De rugzakken van Fjällräven zijn erg licht, maar bieden wel de nodige ondersteuning die rugpijn doet verwijderen. Ook is het draagcomfort een belangrijke eigenschap van Fjällräven tassen.

Waar het Kanker model erg geliefd is onder jongere en scholieren, zijn de andere rugzakken van Fjällräven erg geliefd voor outdoor sporten. Dit komt dankzij de hoge kwaliteit en het gebruiksgemak dankzij de gewatteerde schouderbanden. Ook zijn de rugzakken van Fjällräven verstelbaar.

Een Fjällräven rugzak kopen bij Boerema Lederwaren

Op zoek naar een rugzak van het merk Fjällräven? Bij Boerema Lederwaren bent u hiervoor aan het juiste adres. Dankzij de hoge kwaliteit, de duurzaamheid en het gebruiksgemak zijn de tassen van Fjällräven enorm populair en bent u met een rugzak van Fjällräven zeker van uw zaak. Een Fjällräven rugzak bestellen? Bestel direct bij Boerema Lederwaren!