DR Amsterdam Lederwaren Kopen? | Boerema Lederwaren

DR Amsterdam

Bent u op zoek naar mooie lederwaren waarbij gebruiksgemak en kwaliteit de boventoon voert? Dan zit u bij het merk DR Amsterdam zeker weten goed. Dit Nederlands merk levert tassen, pasjeshouders en portemonnees die uitermate functioneel zijn. Hierdoor zijn de lederwaren van DR Amsterdam perfect voor dagelijks gebruik. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan snel ons groot assortiment aan de modernste kleuren.

266 artikelen  Het Nederlandse merk

Heeft u nog nooit gehoord van DR Amsterdam? Dat is niet zo raar aangezien dit Nederlands merk tot 2015 bekend stond als H.J. de Rooy lederwaren. Deze naam vonden de ontwerpers te lang, waardoor er al snel werd gekozen voor een naam die gemakkelijker te onthouden is. Met deze subtiele naam hoopt het merk van Hollandse bodem een sterke positie te krijgen in de lederwarenbranche. Met succes, want inmiddels staat DR Amsterdam erom bekend dat het vakmanschap tegen een betaalbare prijs biedt. In alle lederwaren vindt u dan ook de volgende eigenschappen terug: betrouwbaar, duurzaam en luxueus. De liefde die de vakmannen van DR Amsterdam hebben voor leer straalt altijd direct af van de portemonnees, pasjeshouders en tassen. Ervaar zelf het vakmanschap van dit oer Hollandse merk!

DR Amsterdam tassen voor iedere outfit

Een echte aanrader voor dagelijks gebruik zijn toch wel de DR Amsterdam tassen. Deze tassen zijn met veel aandacht gemaakt, waarbij er goed gelet is op de functionaliteit. Een tas moet immers zowel bruikbaar zijn als er goed uitzien. Bij deze tassen bent u hier altijd van verzekerd. Door het groot aanbod aan diverse moderne kleuren is er altijd een geschikt exemplaar te vinden voor bij uw outfit. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit chique zwart, modieus rood of stoer blauw. Welke kleur u ook kiest met één van de DR Amsterdam tassen zal uw outfit direct een mooie en complete uitstraling krijgen. Kom snel naar Boerema Lederwaren in Assen en laat u inspireren door ons groot assortiment aan kleuren.

Kleurrijke DR Amsterdam portemonnee

Natuurlijk wilt u uw contant geld, betaalkaarten en klantenpassen op een overzichtelijke manier meenemen in uw nieuwe tas. Om dit mogelijk te maken kunt u kiezen voor een kleurrijke DR Amsterdam portemonnee. Deze beurs is gemaakt van dezelfde materialen en kleuren als de tassen en is hiermee een perfecte match. Zo heeft u gemakkelijk een complete look wanneer u naar werk, school of op vakantie gaat. Daarnaast is de DR Amsterdam portemonnee verkrijgbaar in diverse formaten. Kiest u voor een praktische kleine portemonnee of toch liever voor een grotere variant? Het Nederlands merk biedt verschillende formaten aan, zodat er voor iedereen een perfect en functioneel exemplaar is te vinden. Laat u vandaag nog inspireren door alle mogelijkheden.

DR Amsterdam lederwaren kopen bij Boerema Lederwaren

Wilt u de praktische DR Amsterdam lederwaren kopen? Kom dan naar Boerema Lederwaren in Assen en ontdek ons groot assortiment. Zo vindt u bij ons niet alleen tassen, maar ook prachtige koffers en accessoires. Op die manier gaat u altijd goed voorbereid op reis. Heeft u niet de mogelijkheid om naar onze winkel te komen? Dan kunt u altijd terecht op onze overzichtelijke webwinkel. Hierop vindt u ons complete aanbod, waardoor u niets hoeft te missen. Daarnaast krijgt u bij ons gratis verzending bij uw bestelling. Dit maakt het kopen van DR Amsterdam lederwaren wel heel gemakkelijk!