Daniel Ray tas kopen? | Boerema Lederwaren

Daniel Ray

Op zoek naar een trendy en functionele tas tegen een onverslaanbare prijs? Dan zit u met de tassen van Daniel Ray zeker weten goed. Dit Nederlandse merk werd razend populair in de jaren 90 van de vorige eeuw en is inmiddels terug van weggeweest. Geniet van tassen met een modern design in de meest uitbundige kleuren. Bekijk snel ons assortiment en wie weet haalt u binnenkort een echte eye catcher in huis!


Maak kennis met de uiterst duurzame tassen

Denkt u aan Daniel Ray tassen, dan denkt u hoogstwaarschijnlijk direct aan de hoogwaardige schoudertassen, rugzakken en sporttassen. Dit is niet zo vreemd aangezien dit Nederlands merk sinds 1992 verschillende tassen maakt voor zowel mannen als vrouwen. Al deze tassen worden gemaakt met de beste materialen in maatschappelijk verantwoorde fabrieken. Door regelmatig onze fabrieken te controleren, is het mogelijk om iedereen te voorzien van tassen die zijn gemaakt volgens de strengste milieueisen. Iets dat zeker vandaag de dag belangrijker is dan ooit tevoren.

Koop Daniel Ray bij Boerema Lederwaren in Assen

Wanneer u op zoek bent naar een stevige tas voor dagelijks gebruik, dan bent u van harte welkom bij Boerema Lederwaren in Assen. In ons assortiment vindt u namelijk diverse tassen van het Nederlandse merk Daniel Ray waarmee iedere outfit een eye catcher wordt. Behalve de tassen vindt u in ons assortiment ook bijpassende portemonnees en accessoires. Komt u er niet helemaal uit? Dan helpt ons deskundig personeel u graag door zorgvuldig te luisteren naar uw wensen. Kom binnenkort langs in onze winkel en laat u inspireren door de vele mogelijkheden!