Claudio Ferrici tassen kopen | Boerema Lederwaren

Claudio Ferrici

Claudio Ferrici is een Italiaans tassenmerk dat opgericht is in 1985. Claudio Ferrici staat bekend om haar unieke echte Italiaanse leren tassen. Bij het ontwerpen en produceren staat de vrouw centraal, waardoor het gebruikgemak en de uitstraling optimaal is voor de vrouw.

20 artikelen  Collectie van Claudio Ferrici tassen

Het assortiment van Claudio Ferrici is enorm en bevat dan ook exclusieve collecties van de beste kwaliteit leer. De tassen van Claudio Ferrici bieden voor elke vrouw uitkomst. Moderne damestassen, clutches of werktassen? De tassen van Claudio Ferrici heeft het allemaal. Claudio Ferrici staan bekend om haar innovatie. Ze staan dan ook niet stil en weten met elke collectie haar klanten weer te overtreffen. De tassen van Claudio Ferrici hebben een duidelijke stijl met industriële accenten.

Claudio Ferrici tassen van het beste kwaliteit leer

Wanneer u een tas van Claudio Ferrici koopt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit. De tassen van Claudio Ferrici zijn gemaakt van het beste leer. De tassen zijn dan ook vervaardigd van plantaardig leer, hierbij worden natuurlijke materialen gebruikt. Elke tas van Claudio Ferrici heeft haar unieke verhaal en uitstraling. Het leer van de tassen van Claudio Ferrici is stevig, voelt zacht aan en is enorm flexibel.

Claudio Ferrici tassen kopen bij Boerema Lederwaren

Bent u op zoek naar een prachtige echte Italiaanse leren tas? Dan zijn de tassen van Claudio Ferrici echt wat voor u. Bij Boerema heb je een groot assortiment Claudio Ferrici artikelen. Een leuke tas of portemonnee gevonden? Bij Boerema heb je het product de volgende dag al in huis. Daarnaast wordt het product gratis verzonden vanaf 24,95. En is er iets stuk aan je tas? Bij Boerema Lederwaren hebben we onze eigen reparatieservice om alles snel weer te maken! Bestel dus snel je tas bij Boerema.