Castelijn & Beerens | Tassenwinkel Boerema Lederwaren

Castelijn & Beerens

Bij Boerema Lederwaren koopt u de mooiste lederen portemonnees, etuis en laptoptassen van het kwaliteitsmerk Castelijn & Beerens. Dit Oer-Hollandse familiebedrijf staat voor perfect afgewerkt en duurzaam lederen producten. Leuk voor uzelf, maar ook om cadeau te doen. Bekijk nu het assortiment!Castelijn & Beerens: kenmerkende kwaliteit

De hoge kwaliteit van de Castelijn & Beerens laptoptassen en portefeuilles is te danken aan het unieke looiproces, wat al begint met het zorgvuldig selecteren van de huiden. Ook de metalen logo's gespen en ritssluitingen van de producten worden gemaakt van de beste materialen en zorgvuldig afgewerkt, dit is niet alleen goed voor de uitstralingen van de producten, maar ook voor de levensduur!

Castelijn & Beerens Portemonnees

Het assortiment Castelijn & Beerens producten omvat verschillende soorten portefeuilles, zo zijn er de creditcard portemonnees, (sleutel)etuis, hoge billfold portemonnees en de reguliere lederen portemonnees. Al deze verschillende wallets zijn gemaakt van het beste leer en vakkundig afgewerkt. Bovendien is er een geschikte Castelijn & Beerens portemonnee voor ieder budget, zo heeft u al een prachtige creditcardetui vanaf € 19,95!

Castelijn & Beerens laptoptassen

Met een stevige laptoptas van Castelijn & Beerens bent u verzekerd van langdurige kwaliteit. Het leer is zeer duurzaam en zelfs wanneer er slijtage ontstaat geeft dit het leer vaak juist karakter. Met een laptoptas van Castelijn & Beerens maakt u dus een goede indruk op uw collega's en bent u ook nog eens verzekerd van een veilige opbergplaats van je laptop!

Waarom Boerema Lederwaren?

Boerema Lederwaren is al sinds 1955 de absolute specialist in lederen koffers, tassen, portemonnees en accessoires. Door duurzame relatie met onze leveranciers kunnen wij een uniek assortiment aanbieden. Bovendien heeft Boerema Lederwaren een eigen reparatieservice voor al uw lederen producten. Maak gebruik van de handige filters aan de linkerzijde van de pagina om gemakkelijk het assortiment te bekijken en tot een voor u gepersonaliseerde selectie producten te komen!

Bestel uw Castelijn & Beerens portemonnee of laptoptas nu online bij Boerema Lederwaren

Bestel uw ideale Castelijn & Beerens portemonnee of laptoptas nu gemakkelijk online bij Boerema Lederwaren en profiteer van gratis verzending boven de €24,95. Bestel je op een werkdag voor 17:00? Dan heeft u uw lederen Castelijn & Beerens producten de volgende dag al in huis!