Arpello leren tas kopen? | Boerema Lederwaren

Arpello tassen kopen bij Boerema Lederwaren

Arpello is een prachtig merk dat hun leren tassen geheel op hun eigen manier ontwerpt. En dat maakt een Arpello tas nou juist zo uniek. Arpello staat bekend om haar leren werktassen, aktetassen en haar leren rugtassen. Arpello tassen zijn heren tassen met een verhaal. De tassen van Arpello zijn dan ook gemaakt van het beste leer en worden ambachtelijk gemaakt. De Arpello tassen zijn voor iedere man te gebruiken. Werk, school, vakantie of vrije tijd? Voor alles is een Arpello tas geschikt.

Arpello tassen van het beste leer

De leren tassen van Arpello zijn gemaakt van het beste leer. Dit geeft de Arpello tassen dan ook hun unieke en prachtige uitstraling. Bij Boerema Lederwaren vindt u 8 prachtige Arpello tassen in de kleuren zwart en bruin. Neem een kijkje in het assortiment en laat u verassen door de schoonheid van de leren herentassen.

Arpello tas kopen? Bestel nu of kom langs!

Bent u op zoek naar een echte leren herentas? Dan is een leren tas van Arpello echt wat voor u. Of u nou naar werk gaat of op reis, op een Arpello tas kun je rekenen. Bestel uw Arpello tas voor 17:00 en u heeft de tas morgen al in huis! Gaat uw tas kapot? Maak dan gebruik van onze eigen reparatieservice. Bestel direct uw Arpello tas of kom gezellig langs in Assen!