Happy Rain paraplu kopen? | Boerema Lederwaren

Happy Rain

Ons kikkerlandje staat er inmiddels om bekend dat het weer verraderlijk kan zijn. Hiermee wordt bedoeld dat het ‘s ochtend zonnig kan zijn, terwijl het een paar uur later opeens met bakken uit de hemel komt. Niet voor niets klopt de weersvoorspelling in ons land niet altijd voor 100%. Om jouw dag niet te laten verpesten door de koude regen is er de Happy Rain paraplu. Bekijk snel het gehele assortiment bij Boerema Lederwaren en voorkom dat u tijdens een dagje uit doorweekt raakt!Vrolijke Happy Rain paraplu

Het Duitse merk Happy Rain bestaat sinds 1988 en richt zich voornamelijk op de productie van modieuze paraplu's. In vrijwel ieder land in het Noordwesten van Europa kan het namelijk in de herfst dagenlang regenen. Om te voorkomen dat iedereen tijdens de regenbuien aan de buis blijft gekluisterd, zijn de Happy Rain paraplu's op de markt gebracht. Deze paraplu's zijn niet alleen gemaakt van sterke materialen om zelfs de krachtigste storm te overleven, maar zijn tegenwoordig ook verkrijgbaar in diverse kleurrijke kleuren. Hierbij kan je denken aan vurig rood, helderblauw of koninklijk paars. Er zijn zelfs exemplaren die beschikken over een speelse patroon. Op deze manier wordt het naar buiten gaan tijdens een regenbui een stuk leuker.

Een Happy Rain paraplu is oersterk

Door de jaren heen is Happy Rain markleider geworden op het gebied van kwalitatieve paraplu's. Dit is niet zo gek aangezien alle paraplu's van dit merk gemaakt zijn van het beste polyester pongee pfc free. Dankzij dit oersterk materiaal is de paraplu bestendigd tegen zware windstoten. Daarnaast hebben de Happy Rain paraplu's allemaal een groot formaat, waardoor het mogelijk is om met twee personen te schuilen voor de regen. Regent het niet meer? Dan kunt u de paraplu eenvoudig inklappen. Er zijn zelfs exemplaren beschikbaar die volledig opvouwbaar zijn. Dit maakt het mogelijk om de Happy Rain paraplu op ieder moment op te bergen zonder dat dit veel ruimte in beslag neemt. Met de kleurrijke paraplu's van Duitse makelaardij weet u zeker dat u zelfs in de heftigste regenbuien droog blijft.

Happy Rain paraplu kopen bij Boerema

Overweegt u om een Happy Rain paraplu te kopen bij Boerema Lederwaren? Dat is een uitstekend idee. Wij beschikken namelijk over een ontzettend groot assortiment. Zo kunt u bij ons niet alleen een oersterke paraplu kopen, maar ook verschillende accessoires van topmerken. Daarnaast hebben wij onze eigen reparatieservice en adviseren onze medewerkers u graag over onze tassen. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in Assen? Dan kunt u altijd terecht in onze webwinkel. Hier krijgt u altijd vanaf €24,95 gratis verzending. Dit maakt het kopen van een Happy Rain paraplu wel heel eenvoudig!